Italia si sejur la Rimini 14 zile

ID : 2035
Tari : Italia
Plecari : Bucuresti
Transport : Autocar
Cazare : Hotel 3***
Masa : Mic Dejun
PRET : de la 569 eur persoana/pachet
Italia si sejur la Rimini 14 zile
*Numele tau:
*Adresa ta de email:
*Adresa de email a prietenului tau:
Trimite


Descriere oferta

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (795 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- VENETIA (797 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Viena pt. a admira intr-un scurt tur de oras: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior),Domul Sf. Stefan, Opera. Apoi deplasare spre Graz - Udine. Seara, cazare in zona Padova-Venetia.

Ziua 3. VENETIA- VERONA (195 km)
Mic dejun. Croaziera in Venetia spre Piata San Marco, unde se afla Campanila, Procuratiile, Palatul Dogilor si Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiratie bizantina. Turistii familiarizati cu Venetia pot merge individual in croaziera pe insula Murano. Traseul continua spre Verona. In Verona putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piata delle Erbe, Palatul si Mormintele Scalgierilor. Seara sosire si cazare in zona Lago di Garda.

Ziua 4. MILANO- PISA- MONTECATINI (475 km)
Mic dejun. Vizita orasului Milano: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cat de decorat in exterior, atat de sobru in interior, punand in valoare vitraliile sale unice. Plecare spre Pisa pentru a vizita Domul, cu decoratiuni puternic influentate de lumea islamica, Baptisteriul si Turnul Inclinat. Cazare in superba statiune Montecatini Terme.

Ziua 5. FLORENTA- ROMA (320 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Florenta, orasul artelor, unde se viziteaza: Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Piata Senioriei – veritabil « muzeu in aer liber », Palazzo Vecchio, Galeriile Uffizzi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti si Basilica Santa Croce. Traseul continua catre sud pentru cazare si cina (numai pt. turistii cazati la hotel Valery) in zona Roma.

Ziua 6. ROMA
Mic dejun. Vizita in Roma: St. Maria Maggiore, San Pietro in Vincoli, Colosseum, Columna lui Traian, Piata Venetia, Capitoliul si Pantheonul. Dupa ce “Cetatea Eterna” ne-a convins de venerabila sa varsta, vom admira si frumusetea sa unica in: Piata Navona, Fontana di Trevi si Piata Spaniei, iar definitia grandorii o vom afla in Basilica San Pietro. Cazare si cina in zona Roma.

Ziua 7. ROMA
Mic dejun. Zi libera pt. vizita individuala in Roma la muzeul Vatican, unde ne vor coplesi (pe langa multe altele) Capela Sixtina si Stanze di Rafaello. Dupa amiaza sugeram vizita la Castelul Sant’Angelo si Palatul Conservatorilor. Cazare si cina in zona Roma.

Ziua 8. ROMA- NAPOLI- INSULA CAPRI (450 km)
Mic dejun. Zi libera pentru vizita individuala sau shopping in Roma. Optional excursie catre Napoli, de unde ne imbarcam (contra cost) spre splendida Insula Capri pentru a vizita Piata Umberto si Anacapri. Turistii familiarizati cu Insula Capri, pot merge individual la Grota Azzuro. Intoarcere pentru cazare si cina in acelasi hotel din zona Roma.

Ziua 9. ROMA- TIVOLI- ASSISI- RIMINI (425 km)
Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitia turistilor, sau excursie optionala la Vilei D`Este din Tivoli, pentru a admira maestria cu care apa a fost metamorfozata in opera de arta, rezultand cele mai spectaculoase gradini renascentiste din Europa. Dupa amiaza deplasare spre Assisi, unde vizitam catedrala Sf. Francisc, ce contine superbele fresce ale lui Giotto. Cazare si cina in zona Rimini.

Ziua 10. RIMINI- SAN MARINO
Mic dejun. Program liber pentru plaja si cumparaturi. Optional vizitarea Republicii San Marino, unde admiram o deosebita panorama de pe turnurile fortaretei medieval. Seara, tot optional, vizitarea parcului tematic “Italia in miniatura”. Cazare si cina in zona Rimini.

Ziua 11. RIMINI- VALURI, PLAJA, SOARE SI MULTA DISTRACTIE
Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor. Valuri, plaja, soare si multa distractie. Cazare si cina la acelasi hotel din zona Rimini.

Ziua 12. RIMINI- RAVENA- PADOVA (190 km)
Mic dejun. Program liber in Rimini. La pranz deplasare spre Ravenna, fosta capitala a Imperiului Roman, renumita pentru Mormantul lui Dante si pentru mozaicurile din sec. V. Optional vizita in Padova la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Cazare in zona Padova.

Ziua 13. PADOVA- POSTOJNA- BUDAPESTA (700 km)
Mic dejun. Plecare spre Budapesta tranzitand Slovenia unde se viziteaza Pestera Postojna, unul din cele mai fascinante fenomene carstice din Europa. Sosire la Budapesta. Optional Croaziera pe Dunare cu sau fara cina. Cazare in Budapesta.

Ziua 14. BUDAPESTA- BUCURESTI (795 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 23:30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Tabel preturi


DATA  DE  PLECARE

 

28.08

Supl. SINGLE

COPII

6- 10 ani

A 3-a PERS. in CAMERA

Hotel VALERY (MD+Cina) in statiunea Monterotondo

loc in DBL

569

209 €

545 €

559 €

Hotel PETRA 4**** (numai MD) la ROMA

loc in DBL

595

225 €

569 €

585 €Descriere Hotel


HOTEL VALERY 3*** (cu MD+CINA) - situat la 20 Km de Roma in statiunea Monterotondo. Dispune de 28 camere dotate cu aer conditionat, telefon, televizor. Facilitati hotel: receptie, restaurant, sala conferinte. http://www.hotelvalery.it/

HOTEL PETRA 4*** (MIC DEJUN) - situat in sud-estul Romei in apropiere de Grande Raccordo Anulare si dispune de 48 de camere dotate cu aer conditionat, TV, minibar si seif. Facilitati hotel: receptie, restaurant, bar, sala conferinte, piscina, teren de tenis, teren de fotbal, sala de fitness, shuttle bus. http://www.petrahotel.it


Traseu


Pt. plecarea din 28.08 imbarcari gratuite din Alba- Brasov- Cluj- Oradea- Ploiesti- Sibiu, iar retur Alba-Arad- Brasov- Cluj- Craiova- Deva-Oradea- Petrosani- Pitesti- Ploiesti- Sibiu- Slatina- Targu Jiu- Timisoara. Transfer pentru minim 7 persoane sau decontare transfer propriu cu transport in comun din celelalte orase ale tarii.

Traseul de tranzit al tarii precum si punctele de imbarcare sunt structurate mai jos:


BUCURESTI - Parcare Piata Victoriei - 05.45
BUCURESTI - Parcare Gara de Nord - 06.15


PITESTI - McDonald's Gara - 07.00
RM. VALCEA - Benzinaria Dacos - 08.30
SIBIU - Hotel Continental - 11.00
SEBES - Farmacia HELPNET - 11.30
DEVA - McDonald's GARA - 14.00
ARAD - Gara Centrala - 16.00
TIMISOARA - Intrarea in parcarea
centrului comercial REAL - 17.00
Calea Aradului

PLOIESTI - Petrom METRO - 07.00
CAMPINA - Banesti (“La avion”) - 07.30
BRASOV - McDonald's Calea BUCURESTI - 09.00
ALBA IULIA – Parcarea Hotelului CETATE - 12.00
CLUJ - Intrarea in parcarea centrului
comercial SIGMA - 14.00
ORADEA - Intrarea in parcarea centrului
comercial SELGROS - 18.00


Pentru turistii a caror resedinta este la mai mult de 50 de km distanta fata de cele doua trasee de tranzit ale tarii, se deconteaza valoarea biletelor pentru mijloacele de transport in comun: tren (fara suplimente), sau autocar/ microbuz. Se pot deconta si bonuri de combustibil de aceeasi valoare, in cazul deplasarii cu autoturismul propriu. IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, in functie de posibilitatile de incadrare in graficul orar, transferuri contra cost cu autovehicule moderne de 8, 19, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzator si soferi experimentati si amabili. Turistii vor achita in aceasta situatie de doua ori suma de care ar fi beneficiat pt. utilizarea mijloacelor de transport in comun

Punctele de imbarcare (autocar sau microbus) pentru restul oraselor din tara:


IASI - Palatul CULTURII
P. NEAMT - Parcare hotel CEAHLAU
VASLUI - Parcare hotel Racova
BACAU - McDonald's Stadion

CONSTANTA - Gara Centrala
TIRGOVISTE - Benzinaria Agip Pavcom
SLATINA - Parcare Hotel Parc
CRAIOVA - McDonald's Calea Bucuresti
TIRGU JIU - Benzinaria Petrom
Castelul de Apa

BRAILA - Intrarea in parcarea centrului
comercial CARREFOUR
GALATI - Intrarea in parcarea centrului
comercial REAL
FOCSANI - Parcarea Stadion Unirea
BUZAU - Parcarea PETROM de la
podul Maracineni
Sf.Gheorghe - Petrom V- iesire spre Brasov


Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata.
Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care intarzie la imbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.


Servicii incluse


• transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2-4*, exceptand zilele 6, 7 si 8;
• 13 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2-4*
• 3 cine la hotelul din zona Rimini + 4 cine suplimentare pntru turistii care aleg hotelul Valery;
• ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.


Servicii neincluse


• intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
• plimbarile cu vaporasul la Venetia (cca. 12€) si Capri (2x16+12 €)
• funicularul, sau telescaunul in Capri, telecabina in San Marino;
• excursiile optionale (Padova 8€, Napoli 18€, Tivoli 9€, San Marino 8€), Croaziera pe Dunare cu cina 28€/fara cina 14€, toate min. 30 pers.
• asigurarea medicala si alte servicii decat cele mentionate.


Nota


Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. Grup minim 35 pers.
 
*Numele tau:
*Adresa ta de email:
*Adresa de email a prietenului tau:
Trimite
Rezervarile, bilete avion, hoteluri si inchirieri masini, sunt facute prin intermediul agentiei LANG TRAVEL ARAD